AED - avtomatski defibrilator

 Lokacija AED na PONIKVI

Mesec požarne varnosti

 


Klic v sili 112

Ko kličete na 112 povejte naslednje:

* KDO kliče
* KAJ se je zgodilo
* KJE se je zgodilo
* KDAJ se je zgodilo
* KOLIKO je ponesrečencev
* kakšne so POŠKODBE
* kakšne so OKOLIŠČINE na kraju nesreče(požar, nevarne snovi,poškodovane plinovodne ali druge napeljave... )

* kakšno POMOČ potrebujete.

Gasilski koledar 2013

Prihajajoči dogodki

Trenutno ni prihajajočih dogodkov

Koledar dogodkov

Januar 2022 Februar 2022
po to sr ce pe so ne
Teden 53 1 2
Teden 1 3 4 5 6 7 8 9
Teden 2 10 11 12 13 14 15 16
Teden 3 17 18 19 20 21 22 23
Teden 4 24 25 26 27 28 29 30
Teden 5 31

Prijava


Ste pozabili geslo?

Števec obiskovalcev

To spletišče je obiskalo že 40477453 obiskovalcev.
Domov
VESEL BOŽIČ in SREČNO NOVO LETO 2012 PDF Natisni E-pošta
 
Gasilski koledar 2012 PDF Natisni E-pošta
 
Poglobitev garaže v gasilskem domu PDF Natisni E-pošta

Ko smo člani PGD Ponikva začeli razmišljati o nabavi novega gasilskega vozila ob naši 90. letnici smo hitro naleteli na problem. Naša garaža je bila prenizka. Tako nismo našli nobenega tovornjaka, ki bi ga lahko parkirali v garaži.Zato je bil potreben gradbeni poseg, s katerim smo poglobili garažo. Večino del smo gasilci opravili sami in nam je tudi uspelo.Garaža je poglobljena in čaka na naše novo vozilo. Potrebno bo zamenjati še vrata, ureditizunanji dovoz in narediti ograjo.

Nekaj slik si lahko ogledatev v GALERIJI SLIK. Slike pa si lahko ogledate tudi na našem FACEBOOK PROFILU. SPODAJ PA SI LAHKO OGLEDATE TUDI POSNETEK KAKO SO POTEKALA GRADBENA DELA.

 
Regijski kviz gasilski mladine Ljubečna 2011 PDF Natisni E-pošta

Kviz gasilske mladine GZ celjske regije je potekal  v soboto, 12. novembra 2011 s pričetkom ob 9.00 uri, na Osnovni šoli Ljubečna.Kviza so se udeležile tudi dve ekipi PGD PONIKVA. Ekipa STAREJŠIH PIONIRJEV PGD Ponikva je osvojila odlično 6.MESTO. Ekipa MLADINCEV PGD PONIKVA pa je osvojila 7.MESTO. Vsem tekmovalcem se člani PGD Ponikva zahvaljujemo za ves trud, da so nas uspešno predstavljali na regijskem kvizu.

Nekaj slik si lahko ogledatev v GALERIJI SLIK ali pa TUKAJ. Slike pa si lahko ogledate tudi na našem FACEBOOK PROFILU. SPODAJ PA SI LAHKO OGLEDATE TUDI POSNETEK VAJE KVIZA.

 
Vaja PGD Ponikva - Požar v Slomškovi hiši 2011 PDF Natisni E-pošta

Letos je vaja PGD Ponikva ob mesecu požarne varnosti 2011 potekala v petek,28.10.2011 v Unišah v Slomškovi hiši.Alarm je bil ob 16:15 uri, ko smo bili preko ReCO Celje obveščeni da gre za požar v Slomškovi hiši. Izvozili smo z vsemi tremi vozili. Požar je nastal v eni izmed razstavnih sob. V objektu pa je bila ujeta tudi ena oseba. Gasilci opremljeni z  izolirnimi dihalnimi aparati so osebo rešili iz  objekta in pogasili požar. Naredili pa smo tudi verigo - relejni nastop iz reke Slomščice. Na vaji je sodelovalo 27 gasilcev. Vajo je naredil in tudi vodil novi gasilski častnik - Andrej Kumberger. Na vaji so sodelovale tudi članice in pripravniki, ki bomo v kratkem začeli z  obiskovanjem nadaljevalnega tečaja za gasilca. Vajo je opazoval in ocenil predsednik GZ Šentjur Janko Cerkvenik. Po končani vaji smo v gasilskem domu oprali opremo. Nato pa je sledila analiza in zaslužena malica. Na koncu pa se želimo zahvaliti gospodu župniku Alojzu Kačičniku, ki nam je omogočil, da smo imeli gasilsko vajo v Slomškovi hiši.

Nekaj slik si lahko ogledatev v GALERIJI SLIK ali pa TUKAJ. Slike pa si lahko ogledate tudi na našem FACEBOOK PROFILU. SPODAJ PA SI LAHKO OGLEDATE TUDI POSNETEK VAJE.

 

 


 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 55 - 63 od 114

Radarska slika padavin

Požarna ogroženost

PROMETNE INFORMACIJE PO SLOVENIJI

Trenutne nesreče in intervencije po Sloveniji

Povezave

 
 
 
 Uporabniško ime: nevsnov , geslo:pirs
 

 
 
 
 

 

FACEBOOK & NETLOG

 

Revija 112

Zanimive vsebine na strani

 ZA NAJMLJAŠE - IGRE

 VIDEO POSNETKI

Anketa

Kako pogosto obiskujete spletno stran PGD PONIKVA
 

Trenutno prijavljeni

Za člane PGD Ponikva

 E-mail PGD Ponikva