AED - avtomatski defibrilator

 Lokacija AED na PONIKVI

Mesec požarne varnosti

 


Klic v sili 112

Ko kličete na 112 povejte naslednje:

* KDO kliče
* KAJ se je zgodilo
* KJE se je zgodilo
* KDAJ se je zgodilo
* KOLIKO je ponesrečencev
* kakšne so POŠKODBE
* kakšne so OKOLIŠČINE na kraju nesreče(požar, nevarne snovi,poškodovane plinovodne ali druge napeljave... )

* kakšno POMOČ potrebujete.

Gasilski koledar 2013

Prihajajoči dogodki

Trenutno ni prihajajočih dogodkov

Koledar dogodkov

November 2019 December 2019 Januar 2020
po to sr ce pe so ne
Teden 48 1
Teden 49 2 3 4 5 6 7 8
Teden 50 9 10 11 12 13 14 15
Teden 51 16 17 18 19 20 21 22
Teden 52 23 24 25 26 27 28 29
Teden 1 30 31

Prijava






Ste pozabili geslo?

Števec obiskovalcev

To spletišče je obiskalo že 57415466 obiskovalcev.
Domov
Postavljanje mlaja PDF Natisni E-pošta

Kot že po tradiciji, smo v ponedeljek 26.4 na predvečer praznika Ponkovški gasilski in krajani Ponikve postavljali mlaj pred gasilskim domom na   Ponikvi. Zbralo se nas je kar dosti. Z skupnimi močmi smo postavili mlaj na star način.  Nekaj slik z  postavljanja mlaja pa si lahko pogledate v Galeriji slik ali TUKAJ.

 
Tečaj za gasilca - 14 novih operativcev PDF Natisni E-pošta

14 članov našega gasilskega društva: Boštjan Strnad, Janko Podkrajšek, Matjaž Kukovič, Aleš Ferlež, Klemen Grobovšek, Aleš Grobovšek, Peter Bračič, Kolar, Nadja Sitar, Bernarda Horvat, Ingrid Kukovič, Sintija Mohar, Amadeja Mohar in Nives Mohar
je od 5.1 pa do 27.2 trikrat tedensko obiskovalo nadaljevalni tečaj za čin ''gasilec'' . V tem terminu je tečaj opravljalo tudi gasilsko društvo Dobje, Dramlje in Lokarje. Vsak sredo, soboto in nedeljo so imeli predavanje in vaje na različne teme. Po končanih predavanjih in vajah so potrdili svoje gasilsko znanje s pisnim testom, ki so ga vsi opravili. Isti dan sta naša gasilka Nives Mohar in Benjamin Volasko, gasilec iz Dobja, organizirala gasilsko druženje na kozjanski domačiji v Dobju, kjer so se gasilci poveselili, nekaj dobrega pojedli in se še bolj spoznali. Gasilcem so se pridružili tudi inštruktorji Matjaž Škorc, Milan Kukovič, Miha Cmok, Martin Cmok in Jože Gradič.


V soboto, 12.4.2010 so se udeležili občinske vaje v Slivnici, kjer so pokazali kaj so se naučili tekom predavanj in vaj. Naši gasilci so gasili gozni požar. Po opravljeni vaji je vsak gasilec dobil zasluženo malico. Prejeli pa so tudi diplomu, s katero dokazujejo, da so opravili tečaj za gasilca. Nekaj slik iz zaključne vaje in tečaja pa si lahko pogledate v Galeriji slik.

 
Več kot 200.000 obiskov naše spletne strani PDF Natisni E-pošta

Potem ko je spletno stran do lani, 28.9.2009 obiskalo 100.000 obiskovalcev, se je številka obiskovalcev letos podvojila. Spletno stran PGD Ponikva je od oktobra 2008, ko je bila spletna stran postavljena, pa do danes obiskalo že več kot 200.000 (dvesto tisoč) obiskovalcev.Tega smo uredniki strani zelo veseli in upamo da boste našo stran  obiskovali še naprej. Mi pa vam obljubljamo, da bomo ostali ostali ažurni in zanimivi še naprej.

 

 

 
Redni letni občni zbor 2010 PDF Natisni E-pošta

V soboto 13.2.2009, ob 19. uri se je v dvorani gasilskega doma na Ponikvi zgodil redni letni občni zbor našega društva.  Poleg naših članov so bili na občnem zboru prisotni predstavniki društev GZ Šentjur, predstavnik GZ Šentjur – tajnik Milan Kukovič, častnik poveljnik GZ Šentjur tov. Artiček, prejemnik priznanja Matevža Haceta Martin Cmok st., predstavnika sosednjih društev Šmarje in Šentvid,.  Ostali pomembni gostje pa so bili: domači duhovnik g. Alojz Kačičnik, župan občine Šentjur g. Štefan Tisel, podžupan občine Šentjur g. Jože Korže, predsednik KS Ponikva g. Janko Pušnik, predstavnik TOD Ponikva  g. Zevnik in predstavnik Lovske družine Ponikva g. Vrešak

Več utrinkov iz občnega zbora pa si lahko ogledate v Galeriji slik ali TUKAJ!

 

 
 
Preberite več...
 
Smučarsko tekmovanje GZ Šentjur - Golte 13.2.2010 PDF Natisni E-pošta

V soboto, 13.2 je na Golteh potekalo 1. tekmovanje v veleslalomu za gasilce GZ Šentjur. Vseh smučarjev nas je bilo 65. Od tega smo bili tudi trije člani PGD Ponikva. Na Golteh nam je služilo tudi vreme, saj je bilo prelepo sončno. Ko smo ob 9.uri prispeli na vrh smo imeli 2 uri časa, da smo se ogreli in spoznali s snežno podlago. Štart veleslaloma je bil ob 11.uri. Razdelili smo si tudi štartne številke. Bilo je več kategorij. Naša dva člana sva dosegla odlična rezultata. Srečko Mohar je v kategoriji od 40-50 let osvojil odlično 4. mesto. Andrej Kumberger pa v kategoriji do 40 let srebrno medaljo za 2. mesto.

Nekaj slik iz veleslaloma si lahko ogledate v Galeriji slik ali pa TUKAJ!

 

 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 Naprej > Konec >>

Rezultati 109 - 115 od 115

Radarska slika padavin

Požarna ogroženost

PROMETNE INFORMACIJE PO SLOVENIJI

Trenutne nesreče in intervencije po Sloveniji

Povezave

 
 
 
 Uporabniško ime: nevsnov , geslo:pirs
 

 
 
 
 

 

FACEBOOK & NETLOG

 

Revija 112

Zanimive vsebine na strani

 ZA NAJMLJAŠE - IGRE

 VIDEO POSNETKI

Anketa

Kako pogosto obiskujete spletno stran PGD PONIKVA
 

Trenutno prijavljeni

Za člane PGD Ponikva

 E-mail PGD Ponikva